Jääsken Antrean Silvoset ry logo

Sukutaulu


Hyvä Jääsken Antrean Silvosten sukuun kuuluva!

Syyskuu 2021

Vuonna 2013 julkaistun Jääsken Antrean Silvosten Sukukirjan tietoja päivitetään sukutaulun muodossa. Tietojen päivittämistä varten sukuseura on lähettänyt lomakkeen jäsenilleen ja niille sukuun kuuluville, joiden osoite on tiedossa. Alla on linkki lomakkeeseen, jonka voi täyttää ja lähettää sähköisesti.

Henkilötietolaki säätelee elossa olevien henkilötietojen käsittelyä ja siksi jokaisen täysi-ikäisen on annettava lupa tietojensa käyttöön sukutaulussa. Henkilötietolain mukaan omien tietojensa käytön voi myös kieltää. Lomakkeella pyydetään ruksaamaan haluttu vaihtoehto. Alaikäisten lasten puolesta tiedot antaa vanhempi. Sukuun kuuluvan leski voi myös päivittää tiedot. Jääsken Antrean Silvosten sukuseura ry:n rekisteriselosteesta selviää em. tietojen käsittelyn tarkoitus.

Sukutauluun painetaan kaikista vain nimi-, syntymäaika-, avio-/avoero- ja kuolinaikatieto.

Olethan mukana projektissamme, jonka tuloksena valmistuva sukutaulu julkaistaan vuonna 2023 vietettävässä sukuseuran 20-vuotisjuhlassa ja sen voi lunastaa itselleen (hinta selviää myöhemmin). Olet lämpimästi tervetullut mukaan sukuseuran toimintaan, varsinaiseksi tai perhe-/opiskelijajäseneksi.

Lisätietoja: Marja Lindqvist, puh. 040 569 2726

>> Linkki lomakkeeseen
>> Tietosuojaseloste